Eksklusiv guldsmedebutik

– med lange traditioner

Hos os kan du være sikker på at få en god smykkeoplevelse. Vi kan lide at vise smykkerne frem, og sætter en ære i at hjælpe med at finde det helt rigtige smykke. Et personligt smykke kræver en personlig og professionel betjening – den finder du hos os.
I vores flotte shop-in-shop med guldsmykker fra Ole Lynggaard, Copenhagen kan du opleve et udsøgt og stort udvalg af det nyeste, mest spændende og trendsættende indenfor eksklusivt dansk smykkedesign.

Historie

Silver House er som guldsmedeforretning i Randers fra 1849. Siden 1930’erne har den været i Kjølner-familiens eje, og siden 1954 har den ligget på den nuværende adresse. I dag ejes og drives Silver House af 3. generation fra familien, Aage Kjølner og hans kone Lene.

Design Lene Kjølner

– vores egen designer

Lene Kjølner, medindehaver af Silver House, Kjølner, har siden 2004 – med god succes og daglig ros fra kunderne – designet smykker. I øjeblikket har hun et samarbejde med smykkefirmaet HEIRING, og disse flotte smykker har vi stor glæde af at forhandle i Silver House – samt på vores smykkewebshop.

Smykkestreger

– vores webshop og smykkeblog

Silver House, Kjølner har siden julen 2014 haft en smykkewebshop sammen med Det Runde Hjørne. Her sælges smykker og ure fra begge afdelinger. Der er også tilknyttet en smykkeblog, hvor Kristine Kjølner vil holde læsere opdateret omkring smykkenyheder, trends og meget mere.

Bytteservice

– det er let at vælge om

I Silver House kan man bytte indenfor 30 dage. Der er mulighed for at bytte varen både i Silver House og i vores nabo-afdeling, Det Runde Hjørne. Smykker og ure fra Silver House kan man desuden bytte hos ca. 200 guldsmede i hele landet via guldsmedenes landsdækkende bytteservice.

Du kan bruge dit citygavekort hos os.